PIVO SMO LJUDJE

VIZIRJEVA EKIPA TUKAJ ZA VAS

Steber družinske pivovarne Vizir je zadovoljna in zagnana vizirjeva ekipa. Temelji pivovarne stojijo na vrednotah, zaupanju in strasti do najstarejše pijače na svetu, piva.

PIVO SMO LJUDJE

VIZIRJEVA EKIPA TUKAJ ZA VAS

Steber družinske pivovarne Vizir je zadovoljna in zagnana vizirjeva ekipa. Temelji pivovarne stojijo na vrednotah, zaupanju in strasti do najstarejše pijače na svetu, piva.

Jedro vizirjeve ekipe tvoriva Maja in Denis, oba izobražena živilska tehnologa.  Svoje znanje in izkušnje iz področja vinarstva sva s pridom uporabila. Leta 2008 pa sva že postavila prvo slovensko craft pivovarno v Sloveniji.

Nenehen razvoj in implementacija znanja in izkušenj je tisto po čemer stremimo. Za to področje je v vizirjevi ekipi vezni člen predvsem Denis, ki je tudi glavni varilec in inovator. Razvoj novih produktov ter igranje z okusi so njegova strast. To pa velikokrat privede do nenavadnih in drugačnih piv. Tudi do piva s smrekovimi vršički ali ingverjem, da ne govorimo o pivu s krompirjem in fižolom.

Poleg kreativnosti pri recepturah pa Denisa pogosto kličemo kar MacGyver, saj ga ni izziva, ki ga ne bi rešil na svojstven in inovativen način. Svoje znanje in izkušnje velikodušno deli tudi z drugimi kolegi pivovarji. To je tudi razlog, da smo ponosni prejemnik posebne plakete s strani Društva malih pivovarjev.

Ker tudi v pivovarstvu brez ženske energije ne gre, je tukaj Maja, boljša polovica Denisa in hkrati vodja podjetja. V pivovarni skrbi, da vse poteka gladko in brez težav, ter da so vsi lokali in stranke dobro založeni s pivom. Poseben izziv in strast ji je predajanje svojega znanja iz področja kulinarike in degustiranja piva. Kar jo je pripeljalo do nadgrajevanja svojega znanja na Inštitutu za hmeljarstvo in pivovarstvo v Žalcu.

Maja ima opravljeno 2.stopnjo za degustatorko piva, namen pa ima svoje znanje še izpopolniti in ga prenesti v pivovarno. Z Majo doživite degustacije piva, ki jih organizirajo v Pivovarni Vizir na drugačen in svojstven način, ki vas zagotovo ne pustijo ravnodušne. Maja je tako uradno prva kraft pivovarka v Sloveniji.

Da pa nista Maja in Denis sama svoja mojstra je tukaj še Peter, vodja proizvodnje in fant, ki za vas vsak dan vari odlično pivo. Skrbi, da so cisterne vedno polne piva ter vas tudi osreči s kakšno vikend dostavo. Svoje praktično znanje je izpopolnil tudi z opravljenim NPK tečajem za pivovarja, za kar je dobil tudi uradno potrditev. 

Vizirjeva ekipa smo majhna ekipa z veliko zagnanostjo, velikodušnostjo in energijo, ki se veseli vseh izzivov na poti in je strastno predana pivovarstvu.

Maja Imširović

Direktorica in vodja prodaje

EmailTelefonLinkedIn

Denis Imširović

Glavni brewmaster in tehnolog

EmailTelefonLinkedIn

Peter Geltar

Vodja proizvodnje

Nada Potočnik

Pomoč v proizvodnji

Nina Miketič

Odnosi z javnostmi in marketing

LinkedIn

Jan Kocjan

Fotografiranje in video produkcija

LinkedIn

Sanja Hadjur

Grafično oblikovanje

LinkedIn
KONTAKT
NAŠE PIVO
KATALOG
O NAS
POVPRAŠEVANJE
KONTAKTNAŠE PIVOKATALOGO NASPOVPRAŠEVANJE

Naložbo – izdelavo spletne strani – sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj preko vavčerja za digitalni marketing.