POSLOVNA DARILA

PODARITE PERSONALIZIRANO PIVO VAŠEGA PODJETJA

Za popoln zaključek leta vam v Pivovarni Vizir nudimo tudi drugačna in inovativna poslovna darila. Za vas smo pripravili darilne paketke piv z možnostjo personalizacije. Tako še dodatno vtisnete svoj pečat darilu.

Izbirate lahko med trojčkom treh steklenic piva ali pa gurmanskim pivom Maximus.

NAŠA ZGODBA
KONTAKT
ZADOVOLJNA MNENJA
DARILNI TROJČEK

POSLOVNA DARILA

PODARITE PERSONALIZIRANO PIVO VAŠEGA PODJETJA

Za popoln zaključek leta vam v Pivovarni Vizir nudimo tudi drugačna in inovativna poslovna darila. Za vas smo pripravili darilne paketke piv z možnostjo personalizacije. Tako še dodatno vtisnete svoj pečat darilu.

Izbirate lahko med trojčkom treh steklenic piva ali pa gurmanskim pivom Maximus.

NAŠA ZGODBA
KONTAKT
ZADOVOLJNA MNENJA
DARILNI TROJČEK

Se sprašujete zakaj izbrati pivo kot poslovno darilo?

Odgovor je povsem preprost. Večina ljudi je zdaj že slišala za kraft pivo in kraft pivovarne. Kar nekaj teh pa drugačnega piva kot je klasika še ni poskusila. S takšnim darilom jim boste predstavili nekaj novega, za kar smo prepričani, da ne bodo pozabili. Prav tako pa tudi vaše geste in izvirnosti.

Izvirni darilni trojčki ali premium paket?

Izberite izvirno darilo za vaše poslovne partnerje in jih navdušite s prvim slovenskim buteljčnim pivom iz najstarejše slovenske kraft pivovarne. Z zorjenim pivom v elegantni buteljčni steklenici nimate kaj zgrešiti, še vedno pa je tukaj na voljo tudi izbira trojčka piv iz Pivovarne Vizir. Predstavljamo vam Vizirjev izbor najboljšega poslovnega darila.

DARILNI TROJČEK – paket trojčka piv (s personalizacijo ali brez)

Darilni paket trojčka piv je super odločitev, ko iščete najbolj optimalno razmerje med budgetom za darila in kakovostjo, ki navdušuje. Pri trojčku piva nudimo tudi možnost personalizirane etikete ali potiska embalaže z logotipom podjetja. Prisluhnemo tudi vašim željam in oblikujemo po meri.

Na voljo so 3 vrste darilnih paketov trojčkov piva:

 • z našimi etiketami,
 • z našimi etiketami in dodatno nalepko podjetja na embalaži,
 • personalizirane etikete po željah naročnika.

Lahko samo dostavimo in sami polepite. Lahko pa to uredimo namesto vas. Pripravimo tudi grafiko (če je potrebno), spakiramo in dostavimo. Tako smo delali že do sedaj in veseli nas, da so bili vsi, ki so se odločili za to celostno varianto zelo zadovoljni.

PRIDOBITE PONUDBO
KONTAKT

DARILNI PAKET BUTELJKE PIVA MAXIMUS – na voljo tudi z dvema kozarcema

Gurmansko buteljčno pivo Maximus je močnejše pivo, ki ga leto dni zorimo v šampanjski steklenici. Z zorenjem pivo pridobi bogatejši okus z notami suhega sadja, oreščkov in medu. Tako predstavlja pravo bogastvo okusov in vonjav kakovostnega sloveskega hmelja.

Ta izbira kar vabi na raziskovanje novih okusov in navdušuje vse najboljše poznavalce vrhunskega piva. Prvo slovensko buteljčno pivo Maximus iz Pivovarne Vizir je gurmanska poslastica in ga priporočamo vsem ljubiteljem piva in nečesa drugačnega. Buteljčno pivo Maximus najdete tudi na izbranih jedilnih menijih nekaterih slovenskih kuharskih chefov v visoki kulinariki.

Presenetite svoje poslovne partnerje s premium izborom, ki jih bo navdušil in zagotovo pustil odličen vtis. Darilni paket s še dvema kozarcema pa je celosten komplet za še boljšo izkušnjo.

PRIDOBITE PONUDBO
KONTAKT

DARILNI BON

Elegantna rešitev za vse, ki ne veste kaj podariti. Enostavno, izberite darilni bon in z njim razveselite vsakega pivoljuba.
Mogoče ga je unovčiti za nakup piva ali ogled in degustacijo v naši pivovarni.

NAROČILO

Mnenja zadovoljnih naročnikov, ki so se odločili za poslovna darila iz Pivovarne Vizir:

“Vaše pivo je bilo izredno dobro opažena marketinška poteza na sejmu v Nemčiji, zelo smo bili pohvaljeni glede kakovosti, okusa piva in izgleda.”TRM Filter d.o.o.

“Izredne pohvale ekipi Pivovarne Vizir za hitro odzivnost na naše potrebe v zadnjem trenutku. Za nas so v Pivovarni Vizir pripravili personalizirana piva v darilni embalaži in jih tudi osebno dostavili. Moramo reči, da je bil odziv poslovnih partnerjev odličen.” – Urška, MDM d.o.o.

»Sodelovati z gospo Majo je bilo res prijetno. Izjemno je odzivna in pripravljena priti naproti. Navdušeni smo nad tem, kako strokovno se je celotna ekipa lotila ideje o personalizirani etiketi. Toplo priporočamo!« – Milena Čebulj, RAMI TRANSPORT D.O.O.

KONTAKT

  KONTAKT
  NAŠE PIVO
  KATALOG
  O NAS
  POVPRAŠEVANJE
  KONTAKTNAŠE PIVOKATALOGO NASPOVPRAŠEVANJE

  Naložbo – izdelavo spletne strani – sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj preko vavčerja za digitalni marketing.