PIVOVARNA VIZIR

NAJSTAREJŠA SLOVENSKA KRAFT PIVOVARNA

FAQ za gostince

Vse za gostince na enem mestu. Imate svoj lokal, restavracijo ali beershop ter želite vključiti Vizir piva v svojo ponudbo? Tukaj smo zbrali vse informacije za gostince, ki so potrebne, da to lahko storite povsem enostavno.

FAQKATALOG
PovpraševanjeNaše pivo

PIVOVARNA VIZIR

NAJSTAREJŠA SLOVENSKA KRAFT PIVOVARNA

Vse za gostince na enem mestu. Imate svoj lokal, restavracijo ali beershop ter želite vključiti Vizir piva v svojo ponudbo? Tukaj smo zbrali vse informacije za gostince, ki so potrebne, da to lahko storite povsem enostavno.

PovpraševanjeNaše pivo

FAQ za gostince

Kakšna je vaša ponudba piva?

V Pivovarni Vizir vam nudimo zelo pestro izbiro različnih piv, saj skrbimo, da za vsak okus najdemo primerno pivo. Tako naša ponudba zajema svetla lager piva, lahkotne in osvežilne ale kakor tudi močnejša in gurmanska piva ter temne različice te najstarejše pijače.

Imate na voljo tudi točeno pivo?

Piva Vizir so na voljo tudi točena. Po dogovoru je možno imeti točeno katerokoli pivo, imamo pa stalno na zalogi kot točena štiri najbolj prodajana piva in sicer Fun time, Mr.Pride, ČrnFest in Gringo. Piva so na voljo v 25 L povratnih rosfraj sodih z M priključkom.

Kakšen je strošek dostave?

Za vas je dostava brezplačna, saj jo krijemo mi. Bližnje lokale oskrbimo s pivom osebno, za oddaljene pa poskrbi naša hitra pošta Gold express, ki vam dostavi pivo v roku 2 dni od naročila. Tudi v tem primeru je dostava brezplačna za vas!

Kakšne možnosti sodelovanja imamo?

Sodelujemo lahko na različne načine kar pomeni, da vam lahko ponudimo piva v steklenicah ali točeno pivo. Pri točenem pivu nudimo tudi možnost izposoje točilnega aparata v primeru, da tega nimate. Seveda poskrbimo tudi za čiščenje sistema v tem primeru.

Za dobro prodajo craft piva je nujno potrebno dobro poznavanje piva, zato nudimo tudi izobraževanja osebja in podporo pri temu.

Pri vas lahko izvedemo tudi predstavitev pivovarne in piv ter vodene degustacije. Odprti smo za razne predloge tudi iz vaše strani ter spodbujamo kreativnost in izvirnost.

Zakaj moram imeti Vizir piva v svoji ponudbi?

Vsa piva Vizir so zvarjena na podlagi lastnih receptur, ki vključujejo samo preverjeno vrhunske surovine. Prednost dajemo izbranim slovenskim hmeljem, neokrnjeni belokranjski vodi in lokalnim pridelovalcem. Vsa piva so redno mikrobiološko testirana, z rednim tehnološkim nadzorom v sami proizvodnji, zato lahko na tak način zagotavljamo stalno kakovost, doslednost in ponovljivost šarž. V povezavi s Inštitutom za hmeljarstvo v Žalcu in Biotehniško fakulteto v Ljubljani skrbimo za vrhunsko kvaliteto.

V sodelovanju z nami si zagotovite stalno kvaliteto piva, podporo v obliki promocij in izobraževanj, kakor tudi stalno dobavljivost.

Ali so Vizir piva nefiltrirana?

Tako je. Vsa naša piva so popolnoma naravna, nefiltrirana in tudi nepasterizirana. Piva ne vsebujejo nobenih konzervansov ali živil živalskega izvora, zato so primerna tudi za vegane.

Ali je pivo vedno dobavljivo in redno dostavljeno?

Lahko vam zagotovimo, da se po svojih najboljših močeh trudimo, da je pivo vedno na zalogi in redno dostavljeno. V primeru sodelovanja in dogovora z vami pa pripravimo tudi večjo zalogo.

Kakšni so prodajni pogoji?

Prodajo vršimo sami direktno, brez posrednikov, zato se z vsako stranko osebno dogovorimo glede pogojev in plačil, saj želimo, da prodaja poteka dobro in tekoče.

Nudite tudi promocijski material?

Če se odločite za sodelovanje z nami, vam zagotovimo tudi potiskane kozarce z našim logotipom, podstavke za pivo ter dodatni promocijski material po dogovoru.

Imate mogoče dodatna vprašanja?

Pokličite nas!

Niste našli odgovora?

V kolikor imate dodatna vprašanja, nam pišite prek tega spletnega obrazca ali pa nas pokličite na 070 334 433.

  Prelistajte katalog

  KONTAKT
  NAŠE PIVO
  KATALOG
  O NAS
  POVPRAŠEVANJE
  KONTAKTNAŠE PIVOKATALOGO NASPOVPRAŠEVANJE

  Naložbo – izdelavo spletne strani – sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj preko vavčerja za digitalni marketing.