BUTELJČNO PIVO MAXIMUS

PREDSTAVLJAMO VAM PRVO SLOVENSKO BUTELJČNO PIVO

Robusten. Kompleksen. Gurmanski.

Vrhunsko in gurmansko pivo je zorjeno v steklenici več kot leto dni! Če se želite podati na pot raziskovanja novih okusov, je Maximus gotovo prva izbira, ki vas bo prepričala, kaj vse pivo lahko pridobi s primernim zorenjem.

SPOZNAJTE ZGODBO
NAKUP BUTELJKE

BUTELJČNO PIVO MAXIMUS

PREDSTAVLJAMO VAM PRVO SLOVENSKO BUTELJČNO PIVO

Robusten. Kompleksen. Gurmanski.

Vrhunsko in gurmansko pivo je zorjeno v steklenici več kot leto dni! Če se želite podati na pot raziskovanja novih okusov, je Maximus gotovo prva izbira, ki vas bo prepričala, kaj vse pivo lahko pridobi s primernim zorenjem.

SPOZNAJTE ZGODBO
NAKUP BUTELJKE

IPA imperial ipa je zorjeno pivo, primerno za vrhunsko kulinariko in gurmanska uživanja.

Maximus pivo, ki je več kot leto dni zorelo v tej steklenici, predstavlja pravo bogastvo okusov in vonjav kakovostnega slovenskega hmelja. Le-ta daje pivu svojstven pečat, ki spominja na klasične angleške stile IPA. Izvorno namreč slovenski hmelj Styrian golding izhaja iz Velike Britanije.

Pivo je z ljubeznijo in strastjo zvarjeno po lastnem receptu pivovarne Vizir. Namenjeno je vam, da okusite in uživate v njegovem bogatem okusu, ki je podkrepljen z močnejšo alkoholno stopnjo (9%). Izredno vkomponirana alkoholna stopnja pivu ne nasprotuje, temveč se z njim zlije v čudovit, krepak ale. Gurmansko pivo za zahtevne užitke!

Priporočamo, da pivo podelite še z nekom, saj bo tako užitek dvojen in še boljši!

Takole smo zapisali 29.11.2017, ko smo prvič našim FB sledilcem razkrili kaj smo že nekaj časa pripravljali za njih:

V šampanjske steklenice smo napolnili pivo, na katerega smo res najbolj ponosni in smo ga prvič zvarili že nekaj let nazaj. To je bilo v času, ko je bila craft scena v Sloveniji še v povojih in začetkih.

Prvotno je bilo varjeno pod imenom “Nori Franc”. Najbrž ni odveč povedati, da se je marsikateri Slovenec z imenom Franc zelo poistovetil s pivom. Z leti smo mu nadeli ime Maximus. Zakaj? Že samo ime pove – maksimalen užitek, maksimalen trud, maksimalno vrhunske surovine in tudi kar skoraj maksimalna stopnja alkohola.

Letos smo želeli narediti nekaj čisto novega & drugačnega. Pivo Maximus smo se odločili prvič v naši zgodovini napolniti v elegantne šampanjske steklenice, oblikovali smo unikatno podobo, za piko na pa dodali še dve vrhunski zunanji embalaži.

Takole pa zapisali 19.12.2017:

»Izvrstna ideja, na katero ne bi nikoli pomislila!« je rekla Špela, ko je dobila v dar šampanjsko steklenico Maximusa. In strinjamo se z njo, ko pravi: »Zakaj bi za novo leto odprli steklenico penine, če pa lahko odprete buteljko odličnega piva?«
Pa vi, ste si že nabavili svojo “penino”?

Ekipo naše pivovarne sestavljajo same domiselne glavce, zato kolekcijo naših piv sestavljajo izvirna in drugačna piva, za katera pa še vedno želimo, da so pitna in družabna.

In kaj pravi o našem izboru piva Maja G.:
“Pivovarna Vizir je s svojim pristopom pivu dodala novo dimenzijo. Njihovo pivo mi je odprlo popolnoma nov pogled na svet piva!”

Kot sponzorji včasih podpremo tudi malce drugačne dogodke, ki niso nujno na prvo žogo povezani s kulinariko, dobro pijačo ali hrano. Vendar lepota, estetika in vrhunsko pivo pa gre skupaj, mar ne? Na fotografiji je Miss Turizma 2019, ki smo ji podarili naš ponos – buteljčno pivo Maximus v lični leseni embalaži.

KONTAKT
NAŠE PIVO
KATALOG
O NAS
POVPRAŠEVANJE
KONTAKTNAŠE PIVOKATALOGO NASPOVPRAŠEVANJE

Naložbo – izdelavo spletne strani – sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj preko vavčerja za digitalni marketing.