ČETRTKANJE V PIVOVARNI VIZIR

DRUŽENJE OB DOBREM PIVU

Četrtkanje se predvidoma prične ob 17. uri v zimskem času in ob 19. uri med poletjem. 

KONTAKT
DEGUSTACIJE

ČETRTKANJE V PIVOVARNI VIZIR

Četrtkanje se predvidoma prične ob 17. uri v zimskem času in ob 19. uri med poletjem. 

KONTAKT
DEGUSTACIJE

Četrtkanje v Pivovarni Vizir je nadvse edinstvena izkušnja, saj te vsak četrtek čaka kakšno presenečenje – od žive glasbe, novega okusa piva, novih pivskih prigrizkov in novih spoznanstev. Četrtek je ravno pravšnji dan, da ob pivu in klepetu s prijatelji zbereš moč in pogum, da preživiš še tisti petek pred težko zasluženim vikendom.

Četrtkanje se je pričelo s prenovitvijo prostora nad pivovarno, ki sedaj služi kot degustacijski prostor in prostor za druženje. V novem prostoru so vam na voljo izbrana točena in ustekleničena piva, dobra glasba ter Maja in Denis, ki rada poklepetata in delita kakšen nasvet in zanimivost o njuni pivovarni. Velikokrat so Četrtkanja tematsko obarvana – nikoli ne veste, ali vas bodo na četrtkov večer pričakali latino ritmi salse, lokalni bend, skrbno izbran seznam Denisovih pesmi ali prigrizki Pole Bekeraj, ki rada eksperimentira z uporabo piva v svoji kuhi in pripravi jedi.

KONTAKT
NAŠE PIVO
KATALOG
O NAS
POVPRAŠEVANJE
KONTAKTNAŠE PIVOKATALOGO NASPOVPRAŠEVANJE

Naložbo – izdelavo spletne strani – sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj preko vavčerja za digitalni marketing.